Hvorfor online food prepping?
Det kan være svært i en travl hverdag!
Åh hvor har jeg haft mange gode intentioner, men pludselig er det mandag igen og køleskabet er tomt og så ryger alle de gode intentioner med at spise sundt og grønt.
Min erfaring er, at jeg skal have nogle grund elementer i køleskabet, som er nemme at kombinere med groft brød, avocado, salat, tomat, et æg eller andet.
Død sygt - det samme igen og igen!
Grundet helbredsproblemer besluttede jeg at ændre mine kost og spise ant-inflammatorisk. I over et år, så droppede jeg sukker, gluten, mælkeprodukter, alkohol samt al kød undtagen fisk, kød og fasan.
Mit største problem var at skabe variation – især til frokost. Derfor har det været guld værd for mig, at finde inspiration fra andre via nettet, instagram & pinterest.
Nu har jeg lyst til at skabe et fællesskab, hvor vi mødes og hygger os med at lave sunde lækre til, der understøtter en helbredende livsstil i ugens løb. Jeg håber du har lyst til at være med.
Jeg samler ind til Julemærke Hjemmene
Jeg synes det er vigtigt, at hjælpe unge mennesker til at få nogle gode og sunde vaner så tidligt i livet som muligt.
Det handler om et liv hvor krop, sind og ånd er i balance. Julemærke Hjemmene hjælper unge mennesker, der har brug for lidt ekstra hjælp til at komme tilbage til livet grundet mobning og dårlig trivsel. Det ønsker jeg at støtte. Derfor går al indtjening (minus omkostninger) fra mine online food prepping events til Julemærke Hjemmene
Priser
Food Prepping koster kr. 50,00 pr. gang
Herudover er der omkostninger til råvarer
Hvordan foregår det?
- Du tilmelder dig via min event side her
- Du modtager en indkøbsliste senest fredagen inden
- Du modtager et link til Zoom
- Vi mødes på Zoom søndag kl. 14 – 15.30, hvor jeg står klar i mit køkken
- Vi laver mad sammen
- Du har mulighed for at stille spørgsmål og jeg viser hvordan hver ret laves
- Når vi er færdige, har du 3 – 5 lækre ting (salat, dressing, suppe, grønne deller eller andet), som du kan bruge til frokost og middag i ugens løb.
Jeg er inspireret af andre
Det er ikke min stærke side at lave opskrifter. Jeg elsker at lave mad på slump – altså sådan bare ud af hovedet, men det duer jo ikke når jeg skal lave mad med andre.
Det meste af den mad jeg laver, om det er til min familie, mig selv, til fællesspisning med mine yogahold eller når vi har gæster, så lader jeg mig inspirere af andre dygtige kokke og madelskere.
Her er nogen af dem som jeg følger: